Restaurang & Bar
Sotad älgcarpaccio med vitaminrika blåbär och picklad Karljohansvamp från Upplands skogar är en av de delikatesser som våra kockar låter förädla av den nära skogens gömda skatter.
Hos oss är maten en viktig del i din upplevelse på Stora Brännbo, vare sig du är här som en del av ditt arbete eller på din fritid. Vi vill ge dig en modern måltidsupplevelse med basen i den svenska kökskonsten. Vår meny tar utgångspunkt i säsongen med omtanke om djur, natur och människa. Svenskt, ekologiskt och närproducerat är ledord för oss. Maten lagar vi med kärlek och omsorg, så att du som gäst får en upplevelse för flera sinnen.
Vi lagar mat för dagen, som värnar om framtiden.
Stories
-
Matfilosofi på Stora Brännbo
Hållbarhet - Mat - Miljöansvar - Restaurang - Upplevelsen i fokus - Vi på Stora BrännboVi lagar mat för dagen som värnar om framtiden!
-
KRAN-märkta
Konferens - Miljöansvar - RestaurangBilligare och godare vatten med mindre miljöpåverkan. En "märk-värd" skillnad!
-
Följ oss på Facebook
Aktiviteter - Hotell - Konferens - Mat - Restaurang - Sigtuna - Socialt engagemang - Upplevelsen i fokus - Vi på Stora BrännboVarför inte följa Stora Brännbo på Facebook och Instagram?
-
Vardagslyx på Stora Brännbo
Mat - Restaurang - Sigtuna - Upplevelsen i fokusUnna dig vardagslyx med vällagad lunch eller middag i Stora Brännbos restaurang.