Boende

UPPLEV SKÖN AVKOPPLING

Välkommen till Stora Brännbo, ditt skandinaviska hem i Sigtuna. Med 101 stilfullt inredda rum, varav 60 enkelrum och 41 dubbelrum, erbjuder vi en perfekt balans mellan arbete och vila. Njut av naturens lugn i vår grönskande park och upptäck stadens sevärdheter på gångavstånd.

Vårt hotell kombinerar nordisk design med bekvämlighet, perfekt för både affärsresenärer och turister. Upplev en vistelse med vacker utsikt över grönområden och dra nytta av vårt fullt utrustade gym.

Välj Stora Brännbo för en unik och avkopplande upplevelse i Sigtunas hjärta.”

Boende

UPPLEV SKÖN AVKOPPLING

Enkelrum

På Stora Brännbo finner du bekvämligheten som gör din vistelse vilsam.
Våra rum återspeglar den tidlösa skandinaviska designen med rena linjer, lugn och harmoni. Alla rum är inredda med ekdetaljer, smakfulla färger och textilval.
I samtliga hotellrum finns wifi, dusch och TV.
Stora Brännbos fullt utrustade gym står också till våra gästers förfogande.

Stora Brännbo har totalt 60 enkelrum.

Dubbelrum

Hotellrummen är inredda i ljusa och rena färger med en känsla för de nordiska träslagen. I flera av dubbelrummen finns ytterligare en enkelsäng och några av de större dubbelrummen fungerar även som minisvit/familjerum med en extra bäddsoffa med plats för två.

I samtliga hotellrum finns wifi, dusch och TV. Stora Brännbos fullt utrustade gym står till våra gästers förfogande från morgon till kväll.

Stora Brännbo har totalt 41 dubbelrum, varav 2 är tillgänglighetsanpassade.