Matlagning med kock
Matlagningsaktivitet med kocken är en perfekt avrundning på dagen. En helkväll med tema hav.
Tillsammans med vår professionella kock ägnar vi en helkväll åt havets läckerheter. I Villa Brännbos nyrenoverade kök låter vi kocken orientera oss i matlagningens konst med det exklusiva temat fisk och skaldjur. Vi lär oss att med bästa snits filea fisk, öppna ostron och koka hummer. Tillsammans lagar vi en välsmakande trerätters meny av ädla råvaror. Gruppens deltagare tilldelas ansvarsområden och uppgifter för att gemensamt tillreda en välkomponerad middag. Vi bjuds in till vackert dukat bord i Villa Brännbo och avnjuter sedan middagen med särskilt utvalda drycker där till.
Menyförslag tema fisk
Hummersoppa med hummersallad
Dagsaktuell fisk med betor och brynt smör
Chokladfondant med halloncoulis, vispad grädde och kanderade nötter
Tidsåtgång: Helkväll med start på eftermiddagen.
Gäller under perioden sep-dec.


Andra aktiviteter
Allt fler väljer att lätta upp konferensen med bra aktiviteter som stärker gruppen genom samarbeten och klurigheter. Vi har flera aktiviteter som kan passa såväl stora som små grupper. Hos oss varvar ni lek och skratt med problemlösning och utmaningar vare sig aktiviteten genomförs utomhus eller inomhus, beroende på väder och önskemål.
Stories
Stora Brännbo är ett hotell med stora mål och passioner. Låt dig dras med av vår kärlek till Sigtuna och vår önskan om en ekologiskt hållbar värld.
-
PARRELATIONEN I FOKUS
Aktiviteter - Upplevelsen i fokusTill par som vill vårda och fördjupa sin kärleksrelation!
-
Matfilosofi på Stora Brännbo
Hållbarhet - Mat - Miljöansvar - Restaurang - Upplevelsen i fokus - Vi på Stora BrännboVi lagar mat för dagen som värnar om framtiden!
-
Konferens? Ta en paus!
Hotell - Konferens - Upplevelsen i fokusPauserna är minst lika viktiga som innehållet i en konferens. Men hur skapar man en lyckad paus?
-
Nätverkande gör skillnad
Konferens - Upplevelsen i fokusTa del av våra tips för att utvecklas i nätverkssituationer.