Matlagning med kock – Tema grönsaker
Matlagningsaktivitet med kocken är en lärorik och minnesvärd avrundning av konferensdagen. En helkväll med tema grönsaker och lamm.
Stora Brännbos välrenommerade kock går igenom säsongens utvalda grönsaker och rotfrukter med oss. Vi får lära oss om hur vi bäst tar vi till vara på säsongens råvaror och tar del av innovativa tips recept för kvällens primörer. Tillsammans med kocken tillagar vi en välsmakande trerätters meny där grönsakerna får stå i fokus. Middagen avnjuts i Villa Brännbo tillsammans med noga utvalda drycker.
Menyförslag tema grönsaker
Bakade jordärtskockor, nässlor, skockachips och svensk gårdsost
Lamm med vårprimörer och ramslök
Vaniljpannacotta med rabarberkompott och sockerstekta havregryn
Tidsåtgång: Helkväll med start på eftermiddagen. Gäller under perioden maj-aug.


Andra aktiviteter
Allt fler väljer att lätta upp konferensen med bra aktiviteter som stärker gruppen genom samarbeten och klurigheter. Vi har flera aktiviteter som kan passa såväl stora som små grupper. Hos oss varvar ni lek och skratt med problemlösning och utmaningar vare sig aktiviteten genomförs utomhus eller inomhus, beroende på väder och önskemål.
Stories
Stora Brännbo är ett hotell med stora mål och passioner. Låt dig dras med av vår kärlek till Sigtuna och vår önskan om en ekologiskt hållbar värld.
-
PARRELATIONEN I FOKUS
Aktiviteter - Upplevelsen i fokusTill par som vill vårda och fördjupa sin kärleksrelation!
-
Utvald av Svenska Möten
Aktiviteter - Hotell - Konferens - Vi på Stora BrännboStora Brännbo är stolta medlemmar i Svenska Möten.
-
Hållbarhet på Stora Brännbo
HållbarhetLäs om hur vi tänker kring hållbarhet och vad det innebär för oss!
-
Matfilosofi på Stora Brännbo
Hållbarhet - Mat - Miljöansvar - Restaurang - Upplevelsen i fokus - Vi på Stora BrännboVi lagar mat för dagen som värnar om framtiden!