Matlagning med kock – Tema fågel
Matlagningsaktivitet med kocken är en lärorik och minnesvärd avslutning på konferensdagen. En helkväll med temat fågel.
Under ledning av Stora Brännbos professionella kock ägnar vi en helkväll åt en säsongsbaserad matlagningsaktivitet. Tillsammans får vi lära oss att stycka svensk hel gårdskyckling och får insikt i hur vi kan ta tillvara och tillaga de olika styckdetaljerna på bästa sätt. Med översyn av kocken följer vi recept och sätter samman en delikat trerätters meny som sedan avnjuts med passande drycker i vår vackra Villa Brännbo.
Menyförslag tema fågel
Jordärtskockssoppa
Kyckling ballotine med smörad kycklingbuljong, mandelpotatispuré och brysselkål
Lakritsbrulé med citrussallad
Tidsåtgång: Helkväll med start på eftermiddagen.
Gäller under perioden jan-apr.


Andra aktiviteter
Allt fler väljer att lätta upp konferensen med bra aktiviteter som stärker gruppen genom samarbeten och klurigheter. Vi har flera aktiviteter som kan passa såväl stora som små grupper. Hos oss varvar ni lek och skratt med problemlösning och utmaningar vare sig aktiviteten genomförs utomhus eller inomhus, beroende på väder och önskemål.
Stories
Stora Brännbo är ett hotell med stora mål och passioner. Låt dig dras med av vår kärlek till Sigtuna och vår önskan om en ekologiskt hållbar värld.
-
PARRELATIONEN I FOKUS
Aktiviteter - Upplevelsen i fokusTill par som vill vårda och fördjupa sin kärleksrelation!
-
Utvald av Svenska Möten
Aktiviteter - Hotell - Konferens - Vi på Stora BrännboStora Brännbo är stolta medlemmar i Svenska Möten.
-
Hållbarhet på Stora Brännbo
HållbarhetLäs om hur vi tänker kring hållbarhet och vad det innebär för oss!
-
Matfilosofi på Stora Brännbo
Hållbarhet - Mat - Miljöansvar - Restaurang - Upplevelsen i fokus - Vi på Stora BrännboVi lagar mat för dagen som värnar om framtiden!